miércoles, 23 de marzo de 2016

Ryhmän tapaamisia Kiviniityssä

Olemme tavanneet Erasmus-ryhmän kanssa jokatoinen viikko. Alamme vähitellen olla tuttuja toisillemme, ihmisoikeudet ja draamaharjoitukset toiminnan keskiössä. Niin, näin asiat etenevät. Tuntuu, että vastahan saimme tietää hankkeen läpimenosta ja hakuprosessi Erasmus-ryhmään pistettiin teille oppilaille hakuun. Aika menee niin nopeasti! Mutta meillä on HUIPPUPORUKKA! Jipii!
Facebook ja whatsup -ryhmässä yhteistyömaiden nuoret ovat jo jonkin verran tutustuneet toisiinsa, toiset enemmän, toiset vähemmän. Mutta hyvin ehtii! Ensi tiistaina tapaamme klo 18 Ranskaan lähtevien nuorten ja vanhempien kanssa. Juna lähtee su 3.4. klo 7.25. Siitä se lähtee! 😀
Ja hei, viikolla koulussa vielä tavataan allihumppa. Nyt siirrymme draamaharjoituksista tutustumaan varsinaiseen forum-teatteriin.
On tosi mielenkiintoista päästä näkemään, miten eri maissa samaa teemaa on käsitelty. Varmasti voimme oppia toisiltamme paljon. Erasmus-tiimi ja vanhemmat, tänne bloggailemme tekemisiä matkanvarrelta. Kurkatkaa ja kommentoikaa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario